Tutorial Canva.com

Avui he fet un vídeo d’una eina molt potent i útil per a petits (i no tant petits) comerços. Es tracta d’una eina de disseny gràfic que us anirà molt bé per crear-vos les vostres pròpies imatges, banners, propagandes, flyers, etc…

Tutorial Canva.com

Com heu vist, és una eina molt potent i que amb un mínim de temps que hi dediqueu a aprendre com funciona, podreu realitzar coses molt xules.

Com tot, s’apren practicant i remenant, però es una eina que facilita molt el que us pugueu crear les vostres pròpies imatges per les xarxes socials, flyers, banners per posar al correu, etc…

Per coses senzilles i si no necessiteu fer coses amb transparències, amb Canva.xom n’hi ha més que suficient, no es necessari utilitzar Photoshop ni aquest tipus d’eines més complexes.

Espero que us hagi resultat d’utilitat i que pugueu aprofitar molt aquesta eina.

Si teniu cap dubte  me’l podeu deixar als comentaris.

2 comentaris a “Tutorial Canva.com”

    • Hola Mar, quan et registres a Canva, pots triar com l’utilitzes i crec recordar que una opció es com a escola. De totes formes, no s’ha de pagar si no has d’utilitzar segons quines opcions. T’informo per privat de seguida que pugui. Gràcies per comentar!

      Respon

Deixa un comentari