Com programar publicacions a Facebook

Molt bones!

Avui m’agradaria explicar-vos com programar publicacions al Facebook.

I potser diràs… I perquè vull saber com programar publicacions al Facebook? Doncs molt sencill, per optimitzar les teves publicacions.

Un cop hagis vist el vídeo t’explico els motius per els que hauries d’optimitzar les teves publicacions a Facebook. Però primer mira el vídeo:

Com es programen les publicacions al Facebook?

Ara que ja has vist el vídeo, t’explicaré perquè hauries de començar a programar les teves publicacions o algunes d’elles, al Facebook:

Perquè podràs programar a quina hora publiques a Facebook

Potser pots pensar que es igual a quina hora publiques coses a Facebook, però això no es així, deixa’m que et corregeixi.

Hi ha unes hores on les teves publicacions seran més vistes que a altres, normalment entre les 13:00h i les 15:00h i entre les 19:00 i les 22:00h de dilluns a divendres, les teves publicacions tindran més repercussió i més visibilitat. Aquestes hores son en les que una majoria de gent para de treballar per dinar i quan surt de la feina. Si programes les teves publicacions a aquestes hores, potser augmentaràs la visibilitat del que publiquis.

Si no sempre pots recorrer a mirar les estadístiques de la teva pàgina de Facebook per veure a quines hores interactua més la teva audiencia.

 

Com pots veure en aquesta gràfica les hores on hi ha més audiencia és de mig matí en endavant, però els pics més alts son a les 15:00h i a les 20:30h aproximadament.

Perquè allargaràs la visibilitat de la teva marca

No es el mateix que facis una publicació a Facebook amb 4, 5 o més imatges, a que aquestes imatges les reparteixis durant el dia o durant la setmana.

Facebook, des de fa un temps mostra aproximadament a la teva audiència un 20 o 25% de les coses que publiques( perquè vol que utilitzis la seva publicitat). Per tant si fas una publicació al dia amb 4 o 5 imatges juntes, hi haurà un 75% de la teva audiència que potser no ho veurà. En canvi, si aquestes 4 o 5 imatges les reparteixes durant el dia o la setmana, tens més possibilitats de que siguin vistes.

A banda, augmentaràs la teva presencia en la ment de la teva audiència. No es el mateix veure una publicació al dia d’un comerç, amb 4 o 5 imatges i no tornar a saber-ne res fins al cap d’un temps que si durant el dia o la setmana vas veient coses d’aquest comerç. Amb això aconsegueixes estar més present a la ment de la teva audiència.

Això no vol dir que programis 5 publicacions seguides en un període de temps curt, donat que pots arribar a molestar o a semblar massa insistent. Recorda que això pot fer l’efecte contrari al que busques i ser massa insistent pot ser causa de rebuig i de que deixin de seguir-te.

O sigui que publica amb moderació!

I això es tot per avui, deu ni do el rollo que t’he fotut 😉 Si tens qualsevol dubte, el pots deixar als comentaris i et respondre de seguida que pugui!

Fins aviat!

Deixa un comentari