Hosting gratuït per a WordPress

Avui us vull ensenyar una empresa d’allotjament que es van posar en contacte amb mi per donar a coneixer els seus serveis.

Aquesta empresa es diu Serveis Web Hosting ( SWHosting ), i contractant un domini ens ofereix un allotjament GRATUÏT d’un giga de capacitat per començar a crear el nostre projecte web.

Val a dir, que per a moltes petites empreses, que només necessitin una pàgina web estàtica, amb aquest espai es més que necessari d’entrada i segurament, no els caldrà augmentar la capacitat de l’allotjament fins passat molt de temps, potser anys.

Anem a veure què ens ofereix aquesta empresa d’allotjament.

Hosting gratuït per a la teva web

 

Com haureu vist, aquesta empresa situada a Girona, ens ofereix la possibilitat per començar el nostre projecte online, per molts pocs diners.

Per cert, aqui teniu el codi que menciono al video:

76AVIJ

Si amb el hosting gratuït no en tenim prou, els seus preus son dels més econòmics que he vist en comparació d’altres empreses que ens ofereixen pràcticament les mateixes capacitats.

Si voleu que faci un video sobre el seu Panell d’administració i sobre el procés de compra del domini, m’ho deixeu als comentaris i quan pugui el faré.

Fins aviat.

Deixa un comentari