Com crear GIFS animats de forma fàcil i sencilla.

Avui m’agradaria ensenyar-vos com crear GIFS animats en català de forma molt fàcil i sencilla.

Per fer-ho farem servir Canva.com, aquí teniu un tutorial sobre Canva.com per si no sabeu que es, i dues eines més gratuïtes d’internet. Una es la pàgina web Ezgif.com i l’altre es Giphy.com.

Un Gif animat no deixa de ser una serie d’imatges que van canviant amb cert retard de temps i que es poden reproduir un cop, dos o infinitament en un bucle, es a dir que quan arriba a la última imatge torna a començar per la primera.

No m’enrotllo més i us deixo el vídeo, si teniu cap dubte el podeu deixar als comentaris i miraré de respondre’l quan pugui.

Com crear GIF’s animats de forma fàcil.

Us deixo els enllaços a les pàgines web per fer els GIFS animats.

Ara que ja heu vist com es fa un Gif animat, ja podeu fer-ne per a la vostra pàgina web, per la vostra pàgina de Facebook o per Instagram.

De què podries fer un Gif animat?

Doncs com que un Gif animat es com un vídeo que es reprodueix constantment, podries fer un Gif animat sobre els serveis que ofereix el teu negoci, però donat-li un toc d’humor.

O el típic concurs en el que has d’ensenyar una captura de pantalla amb una imatge en concret. Aquest imatge s’aconsegueix jugant amb el gif ( un gif s’atura quan el cliques o amb el mòbil quan poses el dit a sobre).

Per exemple: Una fruiteria fa un Gif animat on es mostren tot de fruites de la temporada, i tu dius: va, qui vingui amb la captura de pantalla d’una castanya, obtindrà un 10% de descompte per la compra d’un quilo de castanyes.

Per cert, aquest Gif animat esta fet amb el Canva i Ezgif, son prop de 30 imatges tretes del propi Canva, gratuïtes totes.

Com veieu un Gif, t’obre un món de possibilitats a la hora de crear les teves pròpies campanyes de publicitat i de màrqueting. Si aconsegueixes crear un Gif que es faci viral, farà que la teva marca sigui molt coneguda, a i sobretot afegeix sempre una imatge que correspongui a la teva marca per que s’identifiqui, sigui una imatge amb el teu logo, una marca d’aigua o com tu vulguis.

Com publicar el Gif animat

Un cop tinguis el Gif animat fet, depenen la plataforma on el vulguis publicar hauràs de triar com publicar-lo. Per exemple a Facebook, si fas un gif, l’hauràs de passar a mp4 per publicar-lo, des de la mateixa pàgina Ezgif pots fer-ho.

A Instagram, també ho hauràs de publicar com vídeo, el format Gif no l’accepta.

I si tens pàgina web, feta en WordPress, l’has d’afegir com una imatge normal i penjar-la en el tamany complet per a que faci el moviment, si el redimensiones no farà el moviment.

I fins aquí arriba el tutorial, si tens qualsevol dubte, pots deixar-mel als comentaris.

Fins aviat!

Deixa un comentari